دسته‌بندی نشده

اپلیکیشن‌های مناسب برای یادگیری زبان عربی

تعداد برنامه‌هایی که برای آموزش زبان عربی می‌توان از آن ها کمک گرفت زیاد است!

اما موضوع این است که کدام یکی از برنامه ها کاربردی تر می باشند؟

در این مقاله سعی داریم چند اپلیکیشن مناسب برای آموزش زبان عربی که بسیارهم کاربردی می‌باشند را به شما معرفی کنیم و به صورت مختصر از ویژگی های این اپلیکیشن ها به شما خواهیم گفت.

اگر قصد یادگیری زبان عربی را دارید با مشاورین ما در آموزشگاه زبان اندیشه قلم در ارتباط باشید.

 

1. Pimsleur Arabic

Pimsleur Arabic یکی از محبوب ترین و قدیمی ترین اپلیکیشن های یادگیری زبان عربی است. دوره های آن تاکید زیادی بر مهارت های ارتباط شنوایی و کلامی داشته و توجه کمتری به توضیحات گرامری و مهارت های خواندن یا نوشتن دارد.

این برنامه به شما کمک می کند تا با گوش دادن به توضیحات دقیق یک ساختار جمله عربی، واژگان و تلفظ درست آن ها را یاد بگیرید. یکی از مزایای مهم این برنامه داشتن درس های صوتی کوتاه است که باعث می شود شما از یادگیری زبان عربی خسته و دل زده نشوید.

اما از عیب های این برنامه می توان به خواندن و نوشتن محدود، کند بودن سرعت درس ها، توضیحات گرامری بسیار کم و پولی بودن آن اشاره کرد.

 

2. ArabicPod101

دوره های برنامه ArabicPod101 ضمن ارائه گرامر، واژگان و اطلاعات فرهنگی ارزشمند از طریق دروس صوتی، سرگرم کننده نیز است. این برنامه طیف وسیعی از سطوح، (مبتدی تا پیشرفته) را پوشش می دهد، اما برای سطح متوسط بی نظیر است.

برای سطح مبتدی در این برنامه از زبان انگلیسی استفاده شده، اما با پیشرفت شما واژگان عربی جایگزین می شود و مطالب چالش برانگیزتر می شوند. همچنین ویدیوهایی برای جذاب نگه داشتن یادگیری زبان عربی وجود دارد که شما را برای یادگیری سریع تر زبان عربی ترغیب می کند.

از معایب این برنامه می توان به پولی بودن آن اشاره کرد. شما برای اینکه بتوانید از این برنامه استفاده کنید نیاز دارید اشتراک ماهانه تهیه کنید.

3. TenguLogi

برنامه TenguLogi اپلیکیشنی است که در نسخه رایگان آن می‌ توانید راهنماهای کوتاهی را بخوانید که جزئیات نحوه نوشتن و تلفظ حروف صدادار و صامت ‌ها را قبل از استفاده با کمک فلش کارت ها به شما آموزش می دهد. هر فلش کارت یک کاراکتر را به شما نشان می دهد، آن را ترجمه می کند و تلفظ آن را با استفاده از الفبای انگلیسی به شما نشان می دهد، و یک کلیپ صوتی ارائه می دهد.

این برنامه در مقایسه با سایر برنامه های یادگیری زبان، جزو نوآورانه ترین برنامه ها نیست اما از آنجایی که فلش کارت های آن از یک الگوریتم یادگیری تکرار فاصله دار استفاده می کنند، منبعی عالی برای تسلط بر الفبای عربی است.

از مزایای این برنامه این است که به صورت آفلاین نیز قابل استفاده است اما از عیب های آن این است که برای استفاده از تمام ویژگی های آن باید اشتراک تهیه کنید.

4. Drops

Drops یکی از بهترین برنامه های آموزشی است که 33 زبان را پوشش می دهد. بازی های روزانه به زبان آموزان کمک می کند تا هزاران لغت و واژه را یاد بگیرید و دایره لغات خود را گسترش دهید. یکی از معایت برنامه Drops این است که فاقد درس های دستور زبان است و برای همه زبان ها مناسب نمی باشد. اما برای زبان آموزانی که به دنبال تکمیل درس های مربوط به لغات عربی است، ارزش امتحان کردن را دارد. این برنامه دارای دو نسخه رایگان و پولی است، که نسخه رایگان ارزش بیشتری نسبت به نسخه پولی دارد اما باید بدانید که نسخه رایگان محدودیت زمانی را ایجاد می کند.

5. Memrise

اگر زبان آموز مشتاقی هستید، می‌توانید سؤال‌ های جای خالی و چند گزینه‌ ای را که دارای کلیپ‌ های صوتی هستند با کمک این برنامه برای بهبود مهارت ‌های شنیداری و واژگان خود بالا ببرید. برنامه Memrise با استفاده از بازی، مانند تابلو های امتیازات و سیستم امتیاز-پاداش، زبان آموزان مبتدی را تشویق می‌کند که به مطالعه و تلاش بیشتر ادامه دهند. همچنین، این برنامه با داشتن کویزهای کوتاه زبان آموزان را به چالش می کشد و آن ها را به تمرین بیشتر تشویق می کند.

از ویژگی های این برنامه این است که با ارائه ویدیوها و کلیپ های صوتی توسط افراد بومی زبان عربی را به طور دقیق و درست به زبان آموزان آموزش می دهد و اما از عیب های این برنامه این است که دارای محتوای رایگان محدود است و گرامر را هم پوشش نمی دهد. بنابراین اگر بخواهید اکثر دوره های این برنامه را در دسترس داشته باشید نیاز دارید تا اشتراک ماهانه دریافت کنید.

6. Clozemaster

برنامه Clozemaster یک برنامه رایگان است و شما با انجام منظم تمرینات و پر کردن جای خالی ها می توانید دانش خود را در مورد اصطلاحات عربی گسترش دهید و جنبه های بیشتری از زبان عربی را یاد بگیرید. این برنامه واژگان روزمره را پوشش می دهد و به شما کمک می کند عبارات را به طور دقیق یاد بگیرید.

بیشتر ابزارهای یادگیری واژگان این برنامه رایگان است اما دسترسی به همه ویژگی ها و تمرین های موجود در این برنامه نیازمند خرید اشتراک ماهانه است.

7. Rocket Languages

با کمک برنامه Rocket Languages شما می توانید سطح خود را انتخاب کنید. این برنامه دارای سه سطح آسان، خوب و سخت است. براساس سطحی که انتخاب می کنید به شما نمره ای براساس درصد داده می شود و پیشرفت شما را بیان می کند. از مزایای این برنامه داشتن فناوری تشخیص صدا برای کمک به بهبود تلفظ است. اما از عیب هایی که این برنامه دارد ترکیب نامشخص لهجه های عربی و فاقد راهنمای انسانی است. برای اینکه از این برنامه استفاده کنید نیاز دارید تا اشتراک ماهانه تهیه کنید.

 

اگر شما هم اپلیکیشن دیگری رو می‌شناسید و تجربه استفاده از آن را دارید نظر خودتون را در قسمت نظر سنجی ها برای ما بنوسید!

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *